skedar_christer-2

Kurser och utbildningar

Vi arrangerar slöjdkurser och utbildningar. Kurserna håller vi i våra trevliga lokaler i Kanikenhuset på Västra Ågatan 16 i Uppsala. Vi anlitar landets skickligaste kursledare inom respektive område.

2020 bjuder på kurstillfällen men tyvärr så påverkas vi nu av rådande samhällsläge när det gäller "Coronaviruset". Några av vårens kurser är därför flyttade till hösten och vi väljer att vänta med att boka upp nya kurser till efter sommaren. 

Mera information om kurserna kommer att presenteras på denna sida och i kommande nyhetsbrev.

Slöjdhandledarutbildning: 

Vi utbildar slöjdhandledare – en specialutbildning på 55 timmar för dig som vill jobba som kursledare eller handledare med slöjd som tema. En slöjdpedagogisk utbildning som ger bra konkreta tips och råd för dig som jobbar med både barn och vuxna. Nästa utbildningstillfälle hösten 2020. Länk till anmälan och övrig information finner du här. Är ni intresserade av utbildningen så tag kontakt med oss redan nu. Begränsat antal platser. 

Kurser 2020:

Tälj med yxa och kniv, fullbokad - kursen genomförs i augusti

Sashiko och japansk återbrukskultur, fullbokad - kursen genomförs i augusti

  
Övriga kurser hösten 2020 - på grund av pågående pandemi när det gäller spridning av "Coronaviruset" väljer vi att just nu inte planera några nya kurser under hösten 2020. Läget kan mycket väl förändras under sommaren och då återkommer vi med mera information på denna sida och via vårt Nyhetsbrev. 
  
Kurserna arrangeras i samarbete med Studieförbundet vuxenskolan

Lärarfortbildning:

Nya fortbildningstillfällen planeras inför hösten - mera information presenteras i början av höstterminen 2020

Övrigt: 

Har du önskemål om någon kurs eller vill gå kurs på annan plats i länet – ta kontakt med oss!

 

Kontakt: klicka här