Lediga tjänster

Lediga tjänster Foto: Olle Norling

Upplandsmuseet är en kreativ miljö i en kunskapsintensiv organisation där vi på ett lekfullt sätt involverar våra besökare och kollegor för att på ett trovärdigt sätt utmana tanken. Vi är ett länsmuseum för Uppsala län med ca 60 anställda och vi har en bred kompetens med experter inom arkeologi, forskning, hemslöjd, samlingar, utställning, pedagogik och kulturmiljö.

 

Upplandsmuseet söker en fastighetstekniker/fastighetsskötare

Din huvudsakliga arbetsuppgift som fastighetstekniker / fastighetsskötare på Upplandsmuseet ät att arbeta med drift, skötsel och inre underhåll av våra fastigheter och utemiljöer. I arbetsuppgifterna ingår arbetsledaransvar samt ett nära samarbete med fastighet- och säkerhetsansvarig.

Du har ansvar för skötsel och underhåll samt arbetar för att stödja de olika avdelningarna med deras löpande drifts- och transportbehov. Du kommer arbeta med att ha ansvar för drift, tillsyn och skötsel samt underhåll av tekniska installationer och funktioner. Du kommer arbeta med reparationer och felavhjälpande underhåll, transporter samt planerat underhåll och återkommande ronderingar. Tillsammans med fastighet och säkerhetsansvarig kommer du utveckla underhållsplaner och agera beställare av servicepersonal.

Kvalifikationer:

Du ska ha minst ett par års erfarenhet av att ha arbetat som vaktmästare eller fastighetsskötare, vilket innebär att du är väl förtrogen med vad denna tjänst innebär.  Du tar ansvar, är strukturerad och har ett helhetsperspektiv på verksamheten. Vidare ska du ha:

  • Utbildning med inriktning drift, fastighet teknik eller motsvarande
  • Goda IT-kunskaper ( Word, Powerpoint, Excel)
  • Giltigt B körkort.

Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetstid/Varaktighet

Fastighetstekniker 100 %.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.

Kontaktpersoner

Monica Tägtström Bergman,Tf Museichef, 073 0743706

Fackliga företrädare:
Lars Hellstrand Vision 018169108
Marie Fagerlind DIK/SACO 018169170

Länk till tjänsten på Platsbanken och fullständig information:

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26311382

Ansökan via e-post: Contact

Sista ansökningsdatum 12 augusti.

 

Upplandsmuseet söker en kommunikatör

Din huvudsakliga arbetsuppgift som kommunikatör är att i nära samarbete med verksamheten planera och genomföra kommunikation till våra olika målgrupper. Arbetet kräver såväl strategisk planering som kreativitet i det operativa genomförandet. Bland uppgifterna ingår bland annat löpande innehållsproduktion för museets sociala kanaler och webb, text- och bildproduktion för pressmeddelanden, nyhetsbrev, inbjudningar samt grafisk formgivning för olika typer av trycksaker, annonser och för digitala kanaler samt att se till att kommunicera hela museets verksamhet.

Kvalifikationer:

Du har kommunikationsutbildning från högskola/universitet eller vad arbetsgivaren bedömer som motsvarande. Du har erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete och förståelse för målgruppsanalys.
Du är en skicklig skribent som kan anpassa texter mot olika målgrupper, skriva pressmeddelanden och reklamtexter. Du kan kommunicera med bild och form och har goda kunskaper i Adobes vanligaste program och erfarenhet av trycksaksproduktion.

Du har kunskap och erfarenhet av arbete med innehåll, marknadsföring och analys i sociala medier som Facebook, Instagram och You tube.  
Du har erfarenhet av arbete i Optimizely och behöver behärska olika analysverktyg för uppföljning av verksamheten som Google analytics och webbverktyg. Du behöver ha en grundläggande förståelse av SEO och kunna förutsättningar kring tillgänglig webb.
Du är samarbetsvillig och intresserad av att lösa problem tillsammans med dina kollegor, webbredaktörer och sociala mediaredaktörer.

Arbetstid/Varaktighet

Kommunikatör 100 %.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.

Kontaktpersoner

Avdelningschef, Maria Ljunggren 018-169140
Fackliga företrädare: Marie Fagerlind DIK/SACO 018169170,
Lars Hellstrand Vision 018169108

Länk till tjänsten på Platsbanken och fullständig information:

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26244633

 

Ansökan via e-post Contact

Sista ansökningsdatum 12 augusti.